NEMANJA MILANKOVIĆ, DIREKTOR, METAL TEHNOLOGIJA DOO, DERVENTA

NASLOVNICA

INTERVJU – NEMANJA MILANKOVIC, METAL TEHNOLOGIJA DOO

 

NEMANJA MILANKOVIĆ,
DIREKTOR, METAL TEHNOLOGIJA DOO, DERVENTA

NAŠI PROIZVODI SINTEZA SU ESTETIKE,
PRAKTIČNOSTI I FUNKCIONALNOSTI

Tekst: Rašid Hakić

Općina Derventa, u bosanskohercegovačkim okvirima, sinonim je ekonomskog prosperiteta, sa brojnim ino investitorima koji su na području ove lokalne zajednice izgradili poslovno-proizvodne kapacitete. Na mapi uspješnih poslovnih društava je i METAL TEHNOLOGIJA, čija jedinstevnost i kvalitet su prepoznati u makro okruženju. Sve bitno o ovom privrednom subjektu predstavio je prvi čovjek menadžmenta, diplomirani ekonomista Nemanja Milanković.

Vlasnik METAL TEHNOLOGIJE je firma Fratelli Mariani iz Italije, osnovana davne 1929. godine, navodi Milanković.
Zahvaljujući geografskom položaju Dervente, dobroj cestovnoj povezanosti i blizini EU, 2008.godine osnovana je METAL TEHNOLOGIJA.
Raspolažemo sa više od pedeset presa i najveći smo proizvođač mreža od istegnutih metala na Balkanu, što nam je i osnovna djelatnost.
Naše mreže koriste se u različitim industrijama i u različite svrhe i to: za opremanje enterijera, ventilisane fasade, plafone, gazišta stepenica, ograde, kapije, zaštitne grilje-brisoleji, dekorativne maske, pregrade, sita, separacije, ventilacione zaštite …
Debljina materijala, ističe Milanković, može biti od 1 do 4 milimetra, dok dimenzije rupa i panela zavise od potrebe kupca.
Na svakoj od mreža možemo izvršiti varenje u L profil ili cijevi, bušenje rupa na profilu za alucobodni sistem kačenja i plastifikaciju prema Ral karti, a sve po želji klijenta.
Naši proizvodi mogu biti proizvedeni od aluminiuma, čelika, inoxa, pocinčanog čelika, bakra, kortena …
Naš poslovno-proizvodni proces usklađen je sa ISO certifikatom 9001:2015, čiji efekti su vidljivi u svakodnevnom radu.
U METAL TEHNOLOGIJI je trenutno zaposleno 50 radnika, čija je stručnost, iskustvo i posvećenost radnim obavezama potvrđena izradom kvalitetnih proizvoda, koji su sinteza estetike, praktičnosti i stručnosti.
Prihvaćenost na tržištu u regionalnim okvirima opredijelila je vlasnika za proširenje prodajnih kapaciteta, što potvrđuje novootvoreni show room u Beogradu.
Naše referense, na koje smo ponosni, jeste veliki broj realizovanih projekata.
Neki od njih su: UKC u Banja Luci, RETAIL PARK u Gradišci, BINGO marketi širom Bosne i Hercegovine, Dom omladine u Banja Luc, Bolnica u Doboju, Mepas u Širokom Brijegu, Continental u Novom Sadu,Hotel Carpe Diem u Mostaru,Yamaha u Banja Luci , te Auto-saloni Renaulta i Mazde širom svijeta, zaključuje predstavljanje ovog uspješnog privrednog subjekta direktor Nemanja Milanković.

JEDINSTVENOST U GRADIŠCI

NEMANJA MILANKOVIĆ:
Preko 10 000 metara kvadratnih mreže proizvedeno je i montirano na fasadu “Centrum Retail parka“.
Model mreže „Preter“ od aluminijuma odabran je za ovaj projekat, a plastifikacija je urađena u boji „Centruma“. Boja u sebi sadrži i perle, tako da ima velike kontraste u odnosu na periode i vremenske uslove. Model mreže ima frontalnu transparentnost oko 50 posto i na najbolji način daje kontrastna fasadi, gdje se izbliza može vidjeti konstrukcija, dok sa veće udaljenosti kad se gleda, mreža dolazi u prvi plan. Metalni ramovi fasade i krova se lome i granaju u više pravaca i time oponašaju glagu urbanu topografiju.

SHOWROOM U BEOGRADU

NAMANJA MILINKOVIĆ: U oktobru ove godine otvaramo firmu u Beogradu pod nazivom METAL TEHNOLOGIJA BELGRADE. Na adresi Tošin bunar 181, Savada 3, bit će otvoren showroom, gdje će naši klijenti imati priliku vidjeti kompletan asortiman naših proizvoda. Bit će izloženi modeli mreža koje imamo u našoj proizvodnji, kao i mnoštvo gotovih proizvoda od istegnutog materijala: paneli za ventilisane fasade, plafonski soistemi-spušteni stropovi, ograde, zaštitne maske za klima uređaje, brisoleji-grilje, filteri, namještaj od istegnutog metala… Ovim putem pozivamo čitaoce, naše klijente i sve ostale zainteresovaneda nas posjete, jer smo sigurni da ćete biti zadovoljni onim što vidite.

NAJČEŠĆA PRIMJENA MREŽA OD ISTEGNUTOG METALA:

Ventilisane fasade,
– Plafoni-spušteni stropovi,
– Stepenice/gazišta/podesti,
– Ograde i kapije,
– Pregradni zidovi,
– Brisoleji, grilje, zaštita od sunca,
– Police, žqardinjere, zaštitne maske za klima uređaje i ventilacije,
– Automobilske maske,
– Filteri,
– Namještaj i ugostiteljska oprema…

 

         

Komentari

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com